h1

Dagens Grattis

september 19, 2011

Stort grattis till lillasyster som idag fått nytt och spännande jobb, här är dagens pressklipp:

Johanna Palmér ny VD för Östsvenska Handelskammaren

Johanna Palmér, tidigare vice VD och sedan 1 juni 2011 tf VD för Östsvenska Handelskammaren, har av styrelsen utnämnts till VD. – Johanna Palmér har på ett utmärkt sätt axlat VD-skapet sedan i somras och styrelsen har beslutat att utnämna henne till VD. Johanna har visat prov på utmärkt ledarskap och har en profil som stämmer mycket väl överens med den långsiktiga målsättningen att skapa en nytänkande och stark Handelskammare, säger Bengt Assarsson, ordförande för Östsvenska Handelskammaren.

Handelskammaren har de senaste åren vitaliserat sin verksamhet, tagit en mer aktiv roll i den näringspolitiska debatten och skapat en rad nya möjligheter för sina medlemsföretag att mötas och utveckla sina affärer – bland annat Kammarforum i Norrköping. – Handelskammaren vill göra Östsverige till en ännu bättre region för både företag och människor. En stark Handelskammare är en naturlig mötesplats för näringslivet och vi vill vara drivande i att skapa den framgångsrika, attraktiva region som krävs för att företag och människor ska vilja flytta hit – och stanna. Jag tackar varmt för förtroendet att fullt ut få axla VD-rollen och ser fram mot det fortsatta arbetet med att vitalisera vår snart 100-åriga Handelskammare, säger Johanna Palmér.
Styrelsen beslutade även att ordföranden i Östsvenska Handelskammaren ska vara arbetande på halvtid och på så sätt vara länken mellan styrelsens vilja och påverkansarbetet.

Johanna Palmér
Johanna Palmér är född i Linköping (1979), utbildad civilekonom vid Örebro Universitet och har en yrkesmässig bakgrund från Unga Aktiesparare i Stockholm, Svenska Handelskammaren i London, Svenska Dagbladet som frilansjournalist och senast som senior kommunikationskonsult på Diplomat Communications i Stockholm.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: